ویزای کاری

ویزای کاری چیست؟ 

منظور از ویزای کاری، دریافت اجازه کار یا به اصطلاح Work Permit از سوی نهادهای قانونی کشور مقصد یا میزبان است. این سند رسمی، به فرد مهاجر اجازه می‌دهد تا تحت قوانین در آن کشور به کار مشغول شود و از حقوق مرتبط با خود بهره‌مند شود. با دریافت این سند شما می‌توانید به تعداد ساعت مشخص و به طور قانونی در کشور مقصد خود مشغول به کار شوید. در حال حاضر کشور کانادا و آمریکا، کشورهای اروپایی مانند آلمان، ایتالیا، کشورهای پیشرفته آسیایی مانند ژاپن از مقصدهای مورد علاقه مخاطبان هستند. البته کشورهای حوزه خلیج فارس نیز  به واسطه نرخ برابری واحد پول این کشورها نسبت به ریال ایران نیز از کشورهای مورد نظر افراد برای مهاجرت از طریق کار هستند. 

قوانین مرتبط با مهاجرت کاری در کشورهای مختلف متفاوت است، اما در ادامه به بررسی انواع ویزای کار، قوانین کشورها و فرایند و هزینه مهاجرت کاری می‌پردازیم. علاوه بر این افراد می‌توانند بعد از مدت مشخصی کار نسبت به انتقال خانواده خود به کشور مقصد، کسب اقامت دائم و یا کسب شهروندی آن کشور اقدام کنند.

انواع ویزای کاری

مهاجرت کاری به کشورهای مختلف را می‌توان به 3 دسته اصلی تقسیم کرد. 

دریافت جاب آفر (Job Offer) یا پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما در کشور مقصد
استفاده از برنامه‌های مهاجرت کاری کشور مقصد برای جذب نیروی کار  متخصص یا Skilled Worker
سفر به کشور مقصد به عنوان جاب سیکر (Job Seeker) و جستجو برای کار به مدت 6 ماه 

متقاضیان قادر هستند تا با استفاده از هر یک از این روش‌های و البته با ارائه اسناد لازم منطبق با نیازمندی‌های هریک نسبت به ویزای کاری و مهاجرت اقدام نمایند. در ادامه به بررسی این روش‌ها و قوانین مختلف کشورها برای مهاجرت کاری می‌پردازیم.  

ویزای کاری اسکیل ورکر (Skilled Worker) 

برای اخذ ویزای Skilled Worker باید امتیازات مورد نظر کشور مقصد را بدست آورید. این امتیازات بر اساس معیارهایی ارائه می‌شوند که اداره کار و مهاجرت یا بهتر است بگوییم دولت‌های محلی و فدرال کشورهای مقصد در نظر می‌گیرند. در این روش، افراد با کسب امتیاز به رقابت با دیگر رقبا می‌پردازند. بنابراین امتیاز بیشتر به معنی شانس بیشتر شما برای کسب شغل از سوی کارفرما و دولت کشور مقصد است. این روش برای مهاجرت کاری کانادا کاربرد دارد و در این کشور به عنوان زیر مجموعه برنامه اکسپرس اینتری یا Express Entry در نظر گرفته می‌شود و در راستای رفع نیاز نیروی کار در کانادا طراحی شده است. 

در این روش از مهاجرت کاری، هر استان نیازها و تخصص‌های مورد نظر خود را به همراه میزان ظرفیت پذیرش  اعلام می‌کند، و افراد متناسب با رزومه و امتیاز کسب شده مورد سنجش قرار می‌گیرند. در صورت انتخاب برای فرد، دعوت نامه‌ای برای وی ارسال خواهد شد و پس از وقت سفارت کانادا و مصاحبه به عنوان یکی از مراحل اخذ ویزا فریند مهاجرت وی آغاز می‌شود. داوطلبان براساس معیارهای زیر مورد سنجش قرار می‌گیرند: 

  1. سن
  2. مدرک تحصیلی
  3. مدارک تخصصی
  4. سابقه کار مرتبط
  5. زبان 

البته این روش بسیار زمان‌بر است و ممکن است تا 1 تا 2 سال طول بکشد. از طرف دیگر رقبای جدید با مهارت بیشتر و امتیاز بهتر به این مجموعه اضافه میی‌شوند و همین مسئله رقابت را برای متقاضیان سخت‌تر می‌کند. البته دریافت جاب آفر یا پیشنهاد شغلی می‌تواند در افزایش شانس افراد برای کسب ویزای کاری موثر باشد. 

ویزای جاب سیکر (Job Seeker)

اگرچه این روش از روش Skilled Worker پرهزینه تر است، اما شانس شما برای مهاجرت کاری بیشتر خواهد بود. در این روش شما به عنوان نیروی متقاضی کار، ویزای 6 ماهه دریافت می‌کنید. البته باید با ارائه تمکن مالی ثابت کنید که توان پرداخت تمامی هزینه های اقامت، اعم از خوراک، مسکن و پوشاک و دیگر هزینه‌ها را در این 6 ماه دارید. 

در صورتی که فرد پس از ورود به کشور مقصد تا 6 ماه قادر به پیدا کردن شغل نباشد، باید به کشور خود بازگردد. در نظر داشته باشید که این ویزا برای هر فرد تنها برای یک بار صادر می‌شود. اما در صورتی که فرد موفق به پیدا کردن شغل مورد نظر خود شود، می‌تواند نسبت به تغییر ویزای خود به ویزای کاری اقدام کند.  تمکن مالی کافی و موفقیت در  تعیین وقت سفارت آلمان و مصاحبه رو در رو مهمترین عوامل موفقیت در این روش از مهاجرت کاری است.

برای کسب ویزای جاب سیکر در آلمان شما باید حائز 4 شرط باشید: 

  1. شهروند اتحادیه اروپا و کشورهایی مانند استرالیا، نیوزیلند، سوئد و غیره نباشید. البته با توجه به ملیت ایرانیان، تمامی ایرانی‌های متقاضی این ویزا از این شرط بهره مند هستند.
  2. باید حداقل دارای 5 سال سابقه کار در حوزه تخصصی خود باشید.
  3. باید منابع مالی کافی برای گذران زندگی در طول مدت اقامت در آلمان را داشته باشید (تمکن مالی).
  4. باید مدرکی معادل دیپلم و یا مدرک فنی حرفه ‌ای معتبر داشته باشید. مدرک شما باید معادل مدرک دیپلم در کشور آلمان باشد.

ویزای کاری جاب آفر (Job Offer)

در  این روش یک کارفرما برای فرد متقاضی مهاجرت یک پیشنهاد شغلی یا Job Offer  ارسال می‌کند و شامل پشتیبانی یا اسپانسرشیپ ویزا می شود. این روش یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به کانادا است. ابتدا فرد با کارفرما برای دریافت شغل به توافق می‌رسد . این توافق می‌تواند توسط خود فرد و یا وکیل او حاصل شود. سپس قراردادی بین این افراد حقیقی و یا حقوقی بسته می‌شود و پس از کسب تاییدیه وزارت کار کشور مقصد مهر و امضا می‌شود. در این مرحله فرد می‌تواند با مراجعه به سفارت کشور مقصد، درخواست ویزای کار خود را ارائه کند و با صدور ویزا، امکان سفر به کشور مقصد و شروع کار فراهم می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کاری

برای مهاجرت کاری چندین مدرک مورد نیاز است که متناسب با نوع ویزای کاری و کشور مقصد می‌تواند متفاوت باشد. از همین رو فرد باید در هنگام تقاضای ویزای کار، لیست کامل مدارک مورد نیاز را از منابع معتبر، مانند سایت‌های رسمی، وکلا و کارگزارن حرفه‌ای و غیره تهیه کند. اما در کل می‌توان به مدارک عمومی اشاره کرد که تقریبا در انواع مهاجرت کاری مورد نیاز هستند.  بدون شک شرکت در دوره‌های آموزشی در کشور مقصد و یا داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی یا دانشگاهی به شما در بالا بردن شانس مهاجرت کاری جاب سیکر کمک فراوانی می‌کنند. 

  • دعوت‌نامه رسمی از کارفرما که به تایید رسمی وزارت کار و یا نهاد قانونی مرتبط رسیده باشد. یا شماره مرجع گواهی حمایت که کارفرما این شماره را به شما می‌دهد
  • مدرک زبان انگلیسی معتبر مانند IELTS جنرال یا مدرک زبان گوته برای آلمان و غیره
  • پاسپورت و مدارک شناسایی معتبر (کارت ملی و شناسنامه) به صورت ترجمه رسمی به زبان مورد تایید کشور مقصد
  • عنوان، کد و حقوق شغل جاب آفر
  • گواهی حمایت به روز
  • نام و شماره مجوز کارفرما در گواهی حمایت

علاوه بر این: 

  1. شما باید مهارت کافی برای کار شغل پیشنهادی را داشته باشید.
  2. سطح زبان خود را در مصاحبه رو در رو با آفیسر مربوطه اثبات کنید.
  3. شرایط سنی مورد نظر برای کسب ویزای کاری را داشته باشید. 

شرایط اخذ ویزای کار

بسته به اینکه شما متقاضی ویزای کاری کدام کشور باشید، شرایط اخذ ویزای کاری متفاوت خواهد بود. اما مهمترین و اصلی‌ترین آن در تمامی کشورها، داشتن مهارت کافی و رزومه‌ای است که نشان دهنده تجربه کاری شما در حوزه تخصصی مورد نظر باشد. در کل شما باید بتوانید این مهارت را به صورت مستند ثابت کنید. 

به صورت کلی برای اخذ ویزای کاری باید دارای این شرایط باشید: 

3 تا 5  سال سابقه کاری مرتبط (سابقه بیمه)
سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی
مدرک دانشگاهی مناسب
مدرک زبان معتبر با نمره کافی
سن مورد نظر کشور مقصد (بین 25 تا 42)، در نظر داشته باشید که افرادی با سن 42 سال به بالا با ریسک دریافت پوینت منفی همراه هستند. 

هزینه اخذ ویزای کاری 

هزینه ویزای کاری در کشورهای مختلف، متفاوت است. هزینه تعیین وقت سفارت برای مصاحبه، انگشت نگاری، تست پزشکی، بررسی پرونده و صدور ویزای کاری و ورک پرمیت، صدور کارت اقامت و غیره جزء مخارج اصلی در فرایند اخذ ویزای کاری است. رقم نهایی متناسب با حرفه و تخصص شما، نوع ویزا، تاهل و مجرد بودن فرد، سن فرزند یا فرزندان تغییر میکند. حتی ممکن است از فرد متقاضی درخواست شود تا  اسنادی برای تمکن مالی کافی برای چند ماه اول زندگی در کشور مقصد ارائه کند. در این میان باید هزینه ترجمه و تمبر مدارک، هزینه بلیط، رزرو هتل (ووچر هتل) را نیز در نظر گرفت. 

مراحل صدور ویزای کاری 

پیش از هر چیز در نظر داشته باشید اطلاعات و الزامات کشورها برای صدور ویزای تحصیلی هر ساله و متناسب با نیازهای آن کشور در حال تغییر است. اگرچه مراحل بیان شده در این صفحه، موارد کلی درخواست ویزای کاری است، اما باید برای دریافت آخرین اطلاعات به مشاور کارآمد و یا سایت رسمی کشورهای مقصد برای شرایط ویزای کاری مراجعه کنید. البته ما در آوای فرنام سفیر، سعی می‌کنیم تا آخرین اطلاعات را به دقیق ترین شکل در این صفحه بروزرسانی کنیم.  شما می‌توانید متناسب با نوع ویزای کاری و کشور مقصد مد نظر خود، مراحل زیر را برای اخذ ویزای کاری دنبال کنید:

متن سربرگ خود را وارد کنید

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

مراحل اخذ ویزای کاری اکسپرس اینتری (Skilled Worker)

برای کسب ویزای اسکیلد ورکر باید صبور بود. علاوه بر این، باید ریسک ویزا نشدن خود را در بازه زمانی طولانی قبول کنید. همانطور که گفته شد، ممکن است فرایند ویزا شدن شما تا 2 سال طول بکشد. ضمن اینکه برای بالا بردن شانس خود مجبور به بروزرسانی امتیازات خود خواهید بود. اگر قصد اقدام به مهاجرت به کشور کانادا از این طریق را دارید، مراحل زیر را دنبال کنید. در کل بهتر است افرادی برای ویزای کاری از طریق برنامه Express Entry اقدام کنند که دارای شرایط زیر باشند:

  • سابقه کاری رسمی خوبی داشته باشند.
  • دارای مدرک های معتبر در حوزه تخصصی خود باشند.
  • به زبان تسلط داشته باشند.
  • به دنبال مهاجرت در کمترین زمان ممکن نباشند.

با توجه به اینکه ممکن است مدارک مورد نیاز برای شرکت در این برنامه در طول زمان تغییر کند، بهتر است همیشه نگاهی به سایت اداره مهاجرت کانادا داشته باشید. گزینه دیگر مشورت با وکیل و یا مشاور مهاجرتی خبره و باسابقه است.

مراحل ویزای اکسپرس اینتری

  1. گردآوری مدارک مورد نیاز
  2. ثبت نام و آپلود یا ارسال مدارک به سایت مربوطه
  3. بروزرسانی مدارک در صورت لزوم
  4. تلاش برای کسب جاب آفر
  5. دریافت پیشنهاد شغلی
  6. ارائه مدارک مالی معتبر درخواستی
  7. مصاحبه سفارت (انگشت نگاری، معاینات پزشکی)
  8. درخواست ویزا
  9. صدور ویزا

مراحل اخذ ویزای جاب سیکر (Job Seeker)

برای دریافت ویزای کاری جاب سیکر، کار ساده‌تری را پیش رو دارید. در این روش شما بعد از کسب ویزا می‌توانید به مدت 6 ماه در کشور مقصد به دنبال کار باشید و بعد از پیدا کردن کار، ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل کنید. این روش بسیار پرهزینه است، زیرا شما باید تمکن مالی برای 6 ماه زندگی در کشور مقصد را ارائه دهید. آلمان یکی از کشورهایی است که از این نوع مهاجرت کاری پشتیبانی می کند. تسلط به زبان آلمانی (B1 یا B2)، نقشی کلیدی در پیدا کردن شغل مناسب در این کشور دارد. در کشورهای غیر انگلیسی زبان، پیدا کردن شغل، بدون تسلط به زبان اول ن کشور مشکل خواهد بود. برای اخد این ویزا کافیست این مراحل را به درستی طی کنید. 

  • تهیه اسناد سابقه کار و رزومه مناسب 
  • گردآوری مدارک مورد نیاز 
  • ارائه تمکن  مالی 
  • درخواست ویزای Job Seeker 
  • مصاحبه سفارت (انگشت نگاری، معاینات پزشکی)
  • سفر به کشور مقصد 
  • انجام مصاحبه های کاری 
  • درخواست برای تغییر ویزای Job Seeker به ویزای کاری

مراحل اخذ ویزای جاب آفر (Job Offer)

کسب ویزای کار کانادا و یا هر کشور دیگر از طریق دریافت جاب آفر یکی از موفق‌ترین شیوه‌های مهاجرت به کشورهای کانادا، آمریکا، آلمان و غیره است. در ان روش از مهاجرت، شما با دریافت پیشنهادی شغلی به همراه پشتیبانی از ویزا از سوی یک کارفرما در کشور مقصد، درخواست ویزای کاری خود را به سفارت کشور مقصد ارائه می‌دهید و پس از طی این مراحل، امکان مهاجرت کاری برای شما فراهم می‌شود.

مزایای گرفتن ویزای کاری

مسلما، مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری برای متقاضیان آن منافعی متعددی را به همراه دارد. مهمترین نکته این است که افراد از طریق این نوع از مهاجرت در کمترین زمان وارد جریان کار و بازار کار کشور مقصد می‌شوند و می‌توانند نسبت به کسب درآمد و پرداخت هزینه‌های جاری زندگی خود اقدام کنند. 

مزیت دوم این نوع از مهاجرت کاری برای افرادی است که به واسطه اشتغال بعد از تحصیل دارای گپ تحصیلی طولانی مدت هستند و امکان مهاجرت تحصیلی برای آنها فراهم نیست. این افراد می‌توانند از سالهای تجربه کاری خود به عنوان یک امتیاز برای مهاجرت استفاده کنند.  امکان مهاجرت دیگر اعضای خانواده به همراه فرد متقاضی و کسب کننده ویزای کاری از دیگر مزیت‌های این نوع از مهاجرت است. این موضوع برای افراد متاهل و دارای فرزند از اهمیت بالایی برخوردار است. 

در نهایت باید گفت که یکی از مهمترین مزیت‌های مهاجرت کاری، امکان درخواست اقامت دائم 2 تا 3 سال بعد از کار در کشور مقصد است. شما می‌توانید از این طریق نه تنها در کشور مقصد خود کار کنید و درآمد کسب کنید، بلکه بعد از مدتی مشخص نسبت به دریافت اقامت دائم کشور مقصد اقدام کنید.  

_

مشاوره رایگان مهاجرتی

مراحل اخذ ویزای جاب آفر (Job Offer)

کسب ویزای کار کانادا و یا هر کشور دیگر از طریق دریافت جاب آفر یکی از موفق‌ترین شیوه‌های مهاجرت به کشورهای کانادا، آمریکا، آلمان و غیره است. در ان روش از مهاجرت، شما با دریافت پیشنهادی شغلی به همراه پشتیبانی از ویزا از سوی یک کارفرما در کشور مقصد، درخواست ویزای کاری خود را به سفارت کشور مقصد ارائه می‌دهید و پس از طی این مراحل، امکان مهاجرت کاری برای شما فراهم می‌شود.

مزایای گرفتن ویزای کاری

  1. مسلما، مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری برای متقاضیان آن منافعی متعددی را به همراه دارد. مهمترین نکته این است که افراد از طریق این نوع از مهاجرت در کمترین زمان وارد جریان کار و بازار کار کشور مقصد می‌شوند و می‌توانند نسبت به کسب درآمد و پرداخت هزینه‌های جاری زندگی خود اقدام کنند.
  2. مزیت دوم این نوع از مهاجرت کاری برای افرادی است که به واسطه اشتغال بعد از تحصیل دارای گپ تحصیلی طولانی مدت هستند و امکان مهاجرت تحصیلی برای آنها فراهم نیست. این افراد می‌توانند از سالهای تجربه کاری خود به عنوان یک امتیاز برای مهاجرت استفاده کنند.
  3. امکان مهاجرت دیگر اعضای خانواده به همراه فرد متقاضی و کسب کننده ویزای کاری از دیگر مزیت‌های این نوع از مهاجرت است. این موضوع برای افراد متاهل و دارای فرزند از اهمیت بالایی برخوردار است.

در نهایت باید گفت که یکی از مهمترین مزیت‌های مهاجرت کاری، امکان درخواست اقامت دائم 2 تا 3 سال بعد از کار در کشور مقصد است. شما می‌توانید از این طریق نه تنها در کشور مقصد خود کار کنید و درآمد کسب کنید، بلکه بعد از مدتی مشخص نسبت به دریافت اقامت دائم کشور مقصد اقدام کنید.

ویزای کاری کانادا 

به جرات می‌توان گفت کانادا یکی از محبوب‌ترین مقصد مهاجران ایرانی برای کار، تحصیل، توریسم و حتی سرمایه گذاری است. نزدیکی این کشور به آمریکا در کنار مزیت‌های بیشمار دیگر، این کشور را به مقصدی ایده‌هال برای خانواده‌های مهاجر تبدیل کرده است. کانادا سرزمینی با طبیعت زیبا، مردمی صلح جو، محیطی بسیار مناسب برای رشد و پرورش فرزندان و همچنین اقتصادی قدرتمند و هواره رو به رشد بوده است. 

این مزیت‌ها برای مردمان سراسر دنیا جذاب است، به نحوی که سالانه بیش از 300 هزار نیروی کار خارجی وارد این کشور می‌شوند. در کل، افرادی که شهروند دائم و یا موقت کانادا نباشند، باید برای شروع به کار در کانادا، ویزای کاری موقت و یا دائم دریافت کنند. 

انواع مجوز کاری کانادا (Work Permit)

کشور کانادا برای مدیریت نیروی مهاجر و  نیروی کار شهروند خود برنامه‌ای با عنوان اختصاری LMIA را ایجاد کرده است. در زمان درخواست برای مهاجرت کاری، ممکن است شغل مورد نظر شما نیاز به دریافت LMIA داشته باشد. برنامه LMIA یا Labour Market Impact Assessment میزان تاثیر جذب نیروی خارجی بر نرخ اشتغال را برای دسته‌بندی‌های شغلی مختلف می‌سنجد. در صورتی که شغل مورد نظر شما، نیاز به اخذ این مجوز داشته باشد، اعطای ویزای کاری بدون آن ممکن نخواهد بود. با صدور تاییدیه LMIA، سازمان کار و امور اجتماعی کانادا (ESDC) اجازه کار برای متقاضی را صادر می‌کند. اما اگر استخدام یک خارجی به معنای از دست رفتن کار یک شهروند کانادایی باشد ، اجازه کار برای وی صادر نمی‌شود. 

ورک پرمیت با تاییدیه LMIA

با نگاهی اجمالی به  شرایط اعلام شده برای کسب تاییدیه LMIA، متوجه می‌شویم که امکان کسب این تاییدیه در شهرها و استان کوچکتر کانادا و یا برای برخی از مشاغل مشکل خواهد بود. 

براساس این تاییدیه، نهاد رسمی کانادا به این نتیجه می‌رسد که امکان اشتغال یک فرد کانادایی در موقعیت شغلی مورد درخواست کارفرما وجود ندارد و استخدام نیروی خارجی برای پر کردن این موقعیت شغلی ضروری است. سازمان کار و امور اجتماعی کانادا (ESDC)، برای رسیدن به این نتیجه تحقیقات مشخصی را انجام می‌دهد. 

همانطور که مشاهده کردید، این اطلاعات نشان می‌دهد که در صورت تمایل فرد برای مهاجرت کاری با جاب آفر، تنها با ارسال یک پیشنهاد شغلی از طرف یکی از آشنایان، ویزای کاری برای فرد صادر نمی‌شود.

مراحل صدور تاییدیه LMIA  برای مهاجرت کاری

کارفرمایی که قصد استخدام نیروی کار خارجی را دارد، باید طی گزارشی شغل مورد نظر خود را به سازمان کار و امور اجتماعی اعلام کند. در این گزارش اطلاعات زیر درج می‌شوند: 

  1. تعریف کامل موقعیت شغلی
  2. درخواست‌های ارائه شده از سوی نیروی کار داخلی کانادا
  3. نیروی‌های کار داخلی که برای موقعیت مذکور مصاحبه شده‌اند
  4. دلایل محکمه پسند کارفرما برای عدم استخدام نیروی کار داخلی بعد از مصاحبه

در این مرحله سازمان کار و امور اجتماعی وارد عمل شده با توجه به موارد زیر رای خود را صادر می‌کند: 

  • اطمینان از اینکه مورد که حتی یک داوطلب پذیرش شغل کانادایی مقیم دائم و یا شهروند زاده شده در کانادا وجود نداشته باشد.
  • حصول اطمینان از برابری حقوق پیشنهاد شده به نیروی کار خارجی با میانگین حقوق برای موقعیت مشابه در همان منطقه جغرافیایی از کانادا
  • بررسی توانایی فرد خارجی برای انتقال و بکارگیری مهارت خود در محیط کار کانادا و به شهروندان کانادا
  • حصول اطمینان از عدم بروز تبعیض نژادی و جنسیتی و یا هر نوع تبعیض دیگر در حق فرد متقاضی
  • حصول اطمینان از عدم بروز تخلف و یا سوء استفاده از برنامه جاب آفر
  • اطمینان از مشغول به کار شدن فرد متقاضی با حقوق توافق شده و منطبق با قوانین فدرال
  • بررسی موقعیت شغلی پیشنهادی با شرایط قانون کار

چه کسانی موفق به دریافت مجوز کار کانادا LMIA می‌شوند؟ 

افرادی که بتوانند به افسر مهاجرت ثابت کنند که قصد ترک کردن کشور کانادا را پس از اتمام تاریخ اعتبار مجوز دارند، موفق به اخذ ویزای کار با LMIA می‌شوند.  علاوه بر این فرد نباید امنیت کشور و دولت کانادا را تهدید کند و یا قصد کار برای کارفرمایان غیرمجاز را داشته باشد. در نهایت فرد باید آماده ارائه هرگونه مدرک درخواستی دولت باشد. 

چگونه تاییدیه LMIA دریافت کنیم؟

در کل تاییدیه LMIA برای دریافت ویزای کاری باید از سوی کارفرما پیگیری شود و در نهایت دو سازمان مختلف را درگیر می‌کند. یکی سازمان کار و امور توسعه انسانی کانادا (ESDC) و دیگری اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (CIC). کارفرما در ابتدا با ارسال تقاضای خود به ESDC فرایند اخذ تاییدیه LMIA را آغاز می‌کند. پس از بررسی درخواست به لحاظ تأثیر بازار کار ، درخواست دوم برای کسب مجوز اصلی کار به سازمان CIC ارسال می‌شود. 

ورک پرمیت بدون تاییدیه LMIA (ویزای کار IMP)

اگرچه در بیشتر موارد برای درخواست ویزای کاری کانادا، نیاز به تاییدیه LMIA وجود دارد، اما مواردی نیز وجود دارند که دریافت مجوز کار، ویزای کاری و یا Work Permit معاف از تاییدیه LMIA است. هدف دولت کانادا از اجرای معافیت LMIA، دسترسی به منابع فرهنگی، اجتماعی و رشد و نمو جامعه مدنی و فرهنگی کانادا است. بر همین اساس، فرد با داشتن شرایط زیر و به صلاحدید نهادهای مربوطه از دریافت سند LMIA معاف خواهد بود: 

  1. فرد می بایست تواناییهای منحصر به فرد خود که برای دولت کانادا ارزشمند باشد را اثبات کند. برای مثال ثبت اختراع و یا جوایز بین المللی میتواند یکی از این موارد باشد.
  2. افراد با مدارک عالی رتبه که منجر به انتقال دانش به جامعه کانادا شود، می توانند از این معافیت بهره مند شوند.
  3. نویسندگان دانشگاهی  صنعتی با آثار چاپ شده رسمی، و مدیران سازمان ها و نهادهای معتبر نیز شامل این معافیت می شوند.
  4. سابقه کاری 10 ساله رسمی و اثبات تخصص فرد در کنار ارائه توصیه نامه از سوی کارفرما
    عضویت در نهاد های عالی رتبه، سابقه داوری و فعالیت های آکادمیک معتبر 
  5. اگر فرد در کی از گروه های بالا قرار بگیرد، می تواند در شغل هایی که معاف از دریافت LMIA هستند مشغول به کار شود. 

کدام شغل‌ها از دریافت LMIA معاف هستند؟ 

براساس قوانین مهاجرتی کانادا مشاغل گروه های زیر از دریافت تاییدیه LMIA معاف هستند و می‌توانند ویزای کاری خود را بدون این سند دریافت کنند. 

کارآفرینان 

افراد متقاضی مهاجرت کاری به کانادا که قصد کارآفرینی و ایجاد شغل آزاد داشته باشند، میتوانند از دریافت تاییدیه LMIA معاف شوند. البته باید در نظر داشت که فرد باید شغل آزادی را ایجاد کند و یا در مدیریت کسب و کار مورد نظر نقشی کلیدی داشته باشد، در کنار اینکه شغل مورد نظر باید منافع اجتماعی و اقتصادی دولت کانادا را تامین کند. 

انتقال فرد از یک شعبه به شعبه دیگر

برای شرکت‌های بین‌المللی که در کانادا دارای شعبه هستند، این امکان وجود دارد که قصد انتقال مدیران خود را از شعبه ‌ای به شعبه دیگر داشته باشند. به همین منظور، این افراد می‌توانند نسبت به درخواست صدور ویزای کاری موقت برای فعالیت در شعبات این شرکتها اقدام کنند. 

معافیت های استانی 

ممکن است استان‌های مختلف و مقامات محلی این استان برای تامین نیروی انسانی خود و بهبود شرایط اقتصادی، نسبت به جذب نیروی خارجی اقدام کنند. در این صورت ممکن است برای صدور  ویزای کار ، برخی از مشاغل به انتخاب استان ها شامل معافیت از تاییدیه LMIA شوند. 

کارکنان خیریه و مذهبی

افرادی که برای ترویج ادیان و مذاهب توسط کارفرمای کانادایی جاب آفر دریافت میکنند نیز میتوانند از معافیت LMIA برای صدور ویزای کاری موقت بهره‌مند شوند. همچنین اگر فرد قصد فعالیت در مراکز خیریه دارای تاییدیه مرکز درآمد کانادا (CRA) را داشته باشد می تواند از این معافیت بهره‌مند شود. 

دیگر موارد شغلی معاف از تاییدیه LIMA

  1. نویسندگان
  2. طراحان گرافیک خود اشتغال
  3. نیروی های کاری متخصص در حوزه فناوری اطلاعات
  4. پرستاران و نیروی کار خانگی (Care Givers)
  5. شغل های برنامه مهاجرتی پایلوت
  6. آتلانتیک به شرط دریافت جاب آفر
    شغل های مربوط به حوزه کشاورزی
  7. محققان و اساتید دانشگاه
    استخدام متقابل (Reciprocal Employment)
  8. برنامه های تبادل بین المللی (International exchange program)

نمونه پرونده های توریستی

هزینه دریافت مجوز LMIA چقدر است؟ 

اگر فرد به دنبال دریافت ویزای کاری کانادا باشد و متناسب با شغل انتخابی و یا جاب آفر کارفرما نیازمند دریافت مجوز LMIA هستید باید، هزینه هایی برای دریافت این مجوز پرداخت شود. در کل 2 ردیف هزینه برای ویزای LMIA وجود دارد که شامل موارد زیر می شود: 

  1. هزینه ارزیابی شغل درخواستی بر بازار کار کانادا (LMIA ) برابر با 1000 دلار کانادا
  2. هزینه انطباق کارفرما یا Employer compliance fee برابر با 230 دلار کانادا

مدت زمان اعتبار تاییدیه LMIA چقدر است؟ 

یکی از مهمترین موارد در رابطه با تاییدیه LMIA، مدت زمان اعتبار این سند است. این سند پس از تایید تنها 6 ماه اعتبار دارد. با توجه به احتمال زمان بر شدن صدور ویزا، بهترین اقدام از سوی کارفرما، اطلاع رسانی تایید شدن درخواست به فرد متقاضی کار است تا در کمترین زمان ممکن نسبت به درخواست ویزای کاری و اخذ آن اقدام کند. 

دریافت تاییدیه LMIA چقدر طول می‌کشد؟

در فرایند مهاجرت کاری به کانادا، متناسب با نوع شغل درخواستی از سوی کارفرما، مدت زمان مورد نیاز برای بررسی درخواست و ارائه تاییدیه LMIA متفاوت است.

سوالات متداول 1

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 2

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 3

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 3

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 3

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 3

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

سوالات متداول 3

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *